Hør om hypnose

Tirsdag d. 3. Maj 2022 kl. 19-20 her i Nibe Erhvervspark

  • Hvad er hypnose?
  • Hvad er forskellen mellem hypnose og hypnoseterapi?
  • Hvor effektivt er hypnoseterapi og hvilke problemstillinger kan behandles med hypnoseterapi?
  • Hvordan ved jeg, om jeg kan gå i trance?
  • Hvordan kan jeg være sikker på, at jeg kan komme ud af trancen igen?

Disse er blot nogle få ud af mange typiske spørgsmål som jeg får. Der findes dem som ser det som en form for "hokus pokus", mens andre - specielt dem der har prøvet det - har en noget større respekt for det.

Samtidig er det et noget ugennemsigtigt marked, for hvilke forudsætninger har terapeuten for at "fucke" med min hjerne? Det er i høj grad et tillidsbaseret spørgsmål, så jeg synes i høj grad, at man skal være krævende i sine forventninger til terapeuten.

Jeg har tænkt mig at give en helt nede-på-jorden introduktion til mit fag og speciale. 

Hvis du blot er nysgerrig, så kom forbi. Kom også forbi hvis du har nogle udfordringer, og måske har overvejet om hypnoseterapi vil være noget for dig. Her kan du gratis og uforpligtende få svar på dine spørgsmål. Jeg giver gerne små demonstrationer undervejs.

Jeg vil derudover give nogle gode råd med hjem, herunder råd til selvberoligelse og fortælle lidt om, hvordan hjernen og dit sind virker.

Spørg mig også gerne om hypnoseuddannelsen.

Kaffen er på huset. Ses vi?

Tilmelding via: info@dinhypnoseterapeut.dk 

Mvh. 

dinhypnoseterapeut

v. Brian John McCullen Dahl