Hypnoseuddannelser

Hypnoseterapeut & SKILL trivsels facilitator

Sammen med Hypnose Syd tilbyder Brian een af Danmark's stærkeste hypnoseuddannelser gennem hans samarbejde i epIQlearning. Der er tale om en uddannelse til hypnotisør og hypnoseterapeut, hvor fagligheden og fællesskab er i højsæde, og hvor vi bruger den seneste viden.

Hypnose er baseret på 5-PATH® hypnoterapi som er blandt de hurtigste og mest effektive systemer at arbejde med. Succesraten på forandringen, som klienterne opnår, er langt større end ved andre systemer inden for hypnoseterapien. Vi ønsker at uddanne de bedste hypnoseterapeuter, som findes, så de kan hjælpe så mange mennesker til positiv forandring, som muligt.

Samarbejdet epIQlearning er et samarbejde mellem to erfarne hypnoseterapeuter, hvoraf Tonny Læbel modtog den internationale pris, som Årets 5-PATH® instruktører, både i 2016 og 2018.

Vi underviser efter et meget struktureret system, som gør det særdeles effektivt at forandre en hvilken som helst fysisk/psykisk, følelsesmæssig eller mental udfordring mennesker måtte have. Selv noget så fysisk som smerter, er systemet designet til at kunne tage sig af efter kun få sessioner.

Uddannelsen indeholder en speciel overbygning (SKILL trivsels facilitator) der omfatter trivsel for grupper/teams af mennesker. Derved får du 2 uddannelser i een.

Den næste uddannelse starter 9-11. September 2022 og foregår Vejle. Læs om indhold, omfang, moduler, pris og meget andet her: https://epiqlearning.dk/uddannelse/ 

Uddannelsen som ikke kan tages med hovedet alene

Selvudvikling er en stor del af vores hypnoseuddannelse, og mange af dem der tager uddannelsen forandres indefra.

Dette sker fordi du får en helt unik indsigt i, hvordan sindet i virkeligheden virker, hvorfor negative vaner, mønstre og problemer opstår og hvorfor sygdom opstår i vores kroppe. Du opnår tilmed en større indsigt i andre mennesker og forbedrer dine relationskompetencer.

Et menneskeliv vil altid være udsat for een eller anden grad af vilkårlighed, og det vil mere komme til at handle om, hvordan du takler den vilkårlighed. Du vil lære, at du ikke oplever verden som den er, men som du selv er. Du vil også lære, at du selv er i stand til at vælge din reaktion på det der sker for dig, og at alle mennesker har deres egen model af verden.

Du vil komme til at erfare, at du ikke kan gennemføre uddannelsen med hovedet alene. Du kan ikke tænke dig til succesfulde klientforløb, og må selv blive mere hel og "ren" for at kunne blive en succesfuld terapeut.

Vi har igennem livet lært at komplicere os selv, vores omgivelser og vores liv mere og mere i en sådan grad, at vores liv enten går i stå eller kommer til at gøre modbydelig ondt - mentalt, fysisk eller følelsesmæssigt. Derfor har vi brug for terapi. Vi kan alle have brug for en katalysator, som hjælper os ud af vores eet spin og vi har alle brug for at "føle os følt".

Nogle mennesker kommer så langt i denne proces gennem livet, at en oplagt mulighed for selv at komme videre er, at begynde at hjælpe andre med også at blive filtret ud - for vi hænger sammen med andre mennesker, i de samme eller lignende problematikker og mønstre.

Derfor har vi på uddannelsen som hypnoterapeut hos epIQlearning meget fokus på, at du selv er i proces, både under, men også efter hypnose uddannelsen, så du er i stand til at arbejde med dine egne problematikker på en sådan måde, at også du kan blive mere hel - for hver dag der går.

Vores rolle som undervisere

Er at skabe de rette rammer til at dette kan finde sted ved, på en kærlig og omsorgsfyldt måde, at hjælpe dig til indsigt og forløsning, ved at støtte og se dig og måske sommetider give dig et skub, så du kan tage det næste skridt. Det er en rolle, som vi tager meget alvorligt hos epIQlearning og det er den rolle, som vi oftest får størst anerkendelse af.

Så lærer du også hele opbygningen af sessions-strukturen, samt hvordan du anvender disse redskaber til at hjælpe andre mennesker til at skabe positiv forandring i deres liv. Du kommer til at arbejde med dem i forskellige øvelser undervejs i undervisningen, men også sammen med dine medstuderende i studiegrupperne imellem modulerne og endelig så har du prøveklienter under uddannelsen, således at du får afprøvet tingene undervejs, på rigtige mennesker, med rigtige problematikker.

Det gør, at når du er færdiguddannet hos os, så har du allerede erfaring med, fået supervision på, samt er blevet eksamineret i at arbejde med alle de 5 faser, som udgør den systematiske hypnoterapi som vi uddanner i.

Selvhypnose - en del af uddannelsen

Selvhypnose er egen terapidelen af vores uddannelse, som Hypnoseterapeut. Her lærer du at rense ud i dit eget sind på en simpel og super effektiv måde. Det er det eneste selvhypnosesystem i verden, som også har en af-programmerende effekt, som gør at du slipper af med gamle mønstre og vaner, undervejs i hypnose uddannelsen, i takt med at du arbejder dig igennem selvhypnose.

Du lærer endvidere at undervise andre i selvsamme selvhypnose system, således at du selv kan afholde selvhypnose kurser og der videregive teknikken. Når du forstår hver eneste følelse inden i dig, når du mærker og kender den og når du rummer den, og tør at gå med den, så kan du rumme alle andre mennesker og være frie sammen med dem. Når dette sker, så opstår healingen helt af sig selv. Da er du en fantastisk terapeut.

Du kan læse meget mere og tilmelde dig vores næste hypnoseuddannelse ved at følge dette link til epIQlearning Hypnoseterapeut og SKILL Trivsels Facilitator.