Lidt om mig og min baggrund

Brian John McCullen Dahl

Lidt om mig: Det siges at jeg er et rart, rummeligt, roligt og inspirerende menneske. Jeg har 57 leveår på bagen og er et familiemenneske. Min store passion er at arbejde med mennesker og at hjælpe andre til et bedre liv ved at hjælpe dig til at fjerne de forhindringer der måtte stå i vejen. Jeg er samtidig en stolt far, og har et blødt punkt hvad angår unge mennesker, specielt dem som har det svært. Jeg har samtidig en HR post i organisationen Red Barnet.

Blandt mine faglige forudsætninger for at tilbyde dig NLP og hypnoseterapi, er en master og BMA grad indenfor neuro-hypnoseterapi og NLP (Neuro Linguistic Programming). Grundforløbet er en 2-årig uddannelse der er godkendt af sundhedsstyrelsen, og hvor der stilles store krav til de studerendes undervisning, supervision, mundtlige og skriftlige eksaminer på alle år. Derudover efteruddanner jeg mig løbende indenfor området vha. danske såvel som internationale undervisere. Derudover har jeg arbejdet med mennesker gennem 22 år som leder og har hele 6 NLP uddannelser / kurser. Jeg uddanner også nye hypnoseterapeuter i virksomheden epIQlearning. Jeg arbejder med almindelige psykologiske behandlinger i Hypnose Nord.

Coaching (virksomhedsrettet) er en anden uddannelse som jeg har. Derudover har jeg stor erfaring i at arbejde med og at udvikle mennesker gennem diverse ledelsesposter  gennem et langt arbejdsliv hvoraf mit seneste virke har været som selvstændig ledelseskonsulent. Jeg forventer at være bogaktuel med bogen Pissegod Ledelse i første kvartal 2023.

Jeg tilbyder psykologisk behandling og rådgivning såvel som virksomhedsrelateret coaching indenfor næsten alle slags problemstillinger. Jeg har nævnt nogle af dem eksplicit på websiden, men kontakt mig gerne, hvis din særlige udfordring ikke er nævnt.


Hypnosen har en særlig plads i mit faglige univers, idet den kan lede til forandringer som andre metoder må give fortabt overfor. Det vil jeg naturligvis gerne uddybe, når vi mødes.

Hvis du ønsker at se mit CV, kan det findes på LinkedIn.

Ud over at tale mit modersmål er jeg rimeligt flydende på engelsk og kan også tilbyde sessioner online.

Hvorfor jeg startede Hypnose Nord

Efter en lang karriere indenfor IT og specielt IT-ledelse sad jeg som den øverste chef i en meget kendt og stor international virksomhed med globalt ansvar. Set i bakspejlet var det uundgåeligt, men kort fortalt havde jeg med min stadig større empati, integritet og moral udviklet mig i retning væk fra den meget klassiske organisationskultur. Efter et par år med svære vilkår og et større forventnings og arbejdspres, gik jeg i 2018 ned med stress og var sygemeldt i flere måneder. Kroppen kunne ikke længere og jeg havde nået (og krydset) grænsen. Det blev ikke bedre for min følelse af tabet af kontrol,  at jeg efterfølgende blev opsagt i sygdomsperioden.

Jeg var dog påbegyndt uddannelsen som master NLP og hypnoseterapeut inden mit sammenbrud, og den uddannelse gjorde jeg så færdig. Efter ca. et år som selvstændig indenfor jobcoaching og ledelsesudvikling besluttede jeg mig for at starte hvad der blev til Hypnose Nord - certificeret hypnoseterapi i særklasse.

Det var en lang proces hvor jeg måtte fjerne lederen fra min identitet og finde ind til min indre kerne, og hvor jeg søgte og opnåede flere store personlige erkendelser undervejs. Det var en smertelig proces, men også en proces med store indsigter. Jeg gik også løbende i terapi, herunder i hypnoseterapi, og vurderer at det bidrog positivt til min rejse. Jeg kan rigtig godt lide resultatet. Folk påskønner specielt den ro og klarhed som jeg udstråler, og jeg tænker det er een af frugterne af det hårde arbejde. Jeg er af den overbevisning, at vejen til et godt selvværd går gennem en øget selvindsigt. Derfor er mit motto "nosce te ipsum" (kend dig selv).

Med udgangspunkt i version 4 af mig, er det derfor specielt meningsfuldt for mig at hjælpe andre mennesker. Uanset hvilke psykologiske udfordringer de måtte stå overfor. Og er du ramt af stress eller angst (som ofte er en tilstødende problematik), ser jeg det kun som en fordel, at jeg personligt har mærket til det på egen krop, og at jeg er kommet godt igennem.

Venlig hilsen

Brian John McCullen Dahl