Om os

Nuchjarin Dahl

Mit felt ligger indenfor den mere spirituelle side af hypnosen, og jeg er bl.a. pga. min kulturbaggrund buddhist. Jeg arbejder med tidligere liv og den mere meningsorienterede side, hvor jeg bl.a. bruger hypnosen.

Jeg er 64 år gammel og synes selv, at jeg har stor livserfaring, og pga. en baggrund fra sydøst asien, har jeg også den dimension på, at jeg har nemt ved at forholde mig til andre kulturer. Jeg har endvidere en specialisering indenfor meditation og yoga. Hvis du er interesseret i et meditations- eller yogaforløb, så kontakt mig gerne.

Jeg arbejder deltids, da jeg også har en ansættelse i Aalborg Kommune. Min faglige baggrund ligger derudover indenfor undervisning (skoler).

Brian John McCullen Dahl

Lidt om mig: Det siges at jeg er et rart, rummeligt, roligt og inspirerende menneske. Jeg har 57 leveår på bagen og er et familiemenneske. Min store passion er at arbejde med mennesker og at hjælpe andre til et bedre liv ved at hjælpe dig til at fjerne de forhindringer der måtte stå i vejen. Jeg er samtidig en stolt far, og har et blødt punkt hvad angår unge mennesker, specielt dem som har det svært. Jeg har samtidig en HR post i organisationen Red Barnet.

Jeg uddanner også nye hypnoseterapeuter i virksomheden epIQlearning.Jeg tilbyder psykologisk behandling og rådgivning såvel som virksomhedsrelateret coaching indenfor næsten alle slags problemstillinger med undtagelse af de mere spirituelle, som jeg overlader til min kone. Jeg har nævnt nogle af dem eksplicit på websiden, men kontakt mig gerne, hvis din særlige udfordring ikke er nævnt.