Rygestop

Rygestop er en særlig form for afhængighed.

Alle de ovennævnte ting der vedrører afhængighed, gælder også for rygestop. Men grunden til at det har sin egen plads her, er at det er så udbredt.

Forbered dig på, at vi vil teste din motivation. For hvis ikke den er fuldt til stede, er det den der skal arbejdes med i stedet.

Typisk vil du ret hurtigt slippe fri for den fysiske afhængighed, så det er den psykiske afhængighed, dvs. vanens magt, som vi især kommer til at arbejde med.

Det siges, at ca. 3% er i stand til at tage en "kold tyrker" og kvitte tobakken fra den ene dag til den anden. Det er et fåtal, og mange af klinikkens klienter har forgæves forsøgt at stoppe tidligere, hvorfor det nok snarere er sandsynligt, at du er blandt de 97% andre. Selvom fx fabrikanterne af nikotinpræparater har travlt med at tale nikotinafhængigheden op, er denne (fysiske) afhængighed til at overse, og giften er hurtigt ude af kroppen igen.

Og det er desværre helt normalt, at det er svært for de fleste, at stoppe med at ryge, og at holde det. En stor del af de tilbud der findes går nemlig gennem din bevidsthed. Din underbevidsthed vil med stor sandsynlighed have en anden opfattelse af situationen.

Vores metode er unik i den forstand at vi indgår i en direkte dialog med din underbevidsthed, og - på dine bevidsthedsmæssige vegne - hjælper med, at lave en ny aftale. Derfor virker metoden, og derfor holder resultatet. Almindelig hypnose, som ikke inkluderer dialogen, er ikke engang en vej til en sikker success.

Det er et fåtal som behøver en opfølgning, men skulle det mod forventning ske, tilbyder vi at give denne på vores regning.

Aktuelt er succesraten på omkring 91% efter første session, og 98% efter anden session. De sidste 2% kan sandsynligvis forklares ved, at klienten ikke havde den indre motivation der er nødvendig.