Slip af med din angst og lev det liv som du ønsker

Modtaget et gavekort svarende til en session med hypnoterapi for kun 400 kr. (normalpris 1400 kr.)


Angsten er almindeligvis det lokomotiv der trækker de fleste, øvrige problemstillinger. Hypnoseterapien er effektiv som behandlingsform til at tilgå det ubevidste sind, hvor angsten har sit udspring. Hypnoseterapi er ideelt for dig der:

  • Oplever angst, fobier, stress, tristhed, depression eller lign. tilstande som begrænser dig i at leve det liv, som du ønsker
  • ​Ønsker at genetablere en sund mental balance og opnå robusthed ift. livets foranderlighed og vilkårlighed
  • ​Måske har prøvet flere andre tilgange uden at det rigtigt lykkedes, men som kan forpligte dig til reel forandring


"Brian forstår i den grad at skabe den tillid der skal til for forandring, og jeg slap endeligt af med min angst i løbet af 4 sessioner. Kan kun anbefales."

- Suzan Elmstad

Hvordan kan hypnoseterapi hjælpe?

Hypnoseterapi er en effektiv terapiform, hvis man ønsker at give slip på negative og begrænsende tanker eller adfærd og skabe positiv og varig forandring i sit liv.

💰 Så meget får du 💰

✅ En uforpligtende samtale og nærmere vurdering + analyse af din situation

✅ Lære nogle små, men effektive teknikker til at slukke for dit indre alarmberedskab

✅ Informationer om hvordan sindet virker

✅ Lejlighed til at mærke, hvordan hypnotiske fænomener virker på din egen krop

✅ Et hypnotisk øvesæt til at tage med hjem (og et godt party trick)

✅ En hypnosesession tilpasset præcist til dig og din problematik, der kan gentages som selvhypnose

✅ En 60 minutters session alt inklusive

Vores hjerner kan groft sagt opdeles mellem det bevidste og det ubevidste sind. Som et isbjerg, udgør det ubevidste sind omkring 95% og rigtig meget af det vi gør er på autopilot. Den mere tilgængelige del af det ubevidste sind kaldes for underbevidstheden. Vores tanker og følelser opstår fra det ubevidste og det styreprogram, som ligger i det ubevidste, er overvejende dannet i vores tidlige barndom (0-7 år).

Du kan opleve, at selvom du er bevidst om, at du ønsker at foretage en forandring i dit liv, kan der i dit ubevidste sind ligge en anden opfattelse. Den del kan i værste fald modarbejde dine planer.

For at lave nye aftaler mellem det ubevidste og det bevidste eller for at ændre ved negative tanker og de underliggende følelser, bruger vi hypnose. Hypnosen omgår den kritiske sans og adresserer det ubevidste/underbevidste sind. Hypnosen kan også hjælpe dig til at tilgå fortrængte oplevelser, hvilket kan bringe forståelse ind i situationen.

Giv slip på tankemylder og bekymringer

Find balancen - uden medicinering

Oplev mere ro, fornyet energi og øget overskud

Hvordan virker hypnoseterapi?

Hypnose fremstilles ofte som noget næsten magisk der får folk til at miste kontrollen og blindt adlyde hvad hypnotisøren siger, og der findes opfattelser af, at folk bliver gjort viljeløse. Sådan er det slet ikke i virkeligheden.

Faktisk er hypnose bare terapi, som foregår mens du er i en sindstilstand hvor du er i bedre kontakt med dit ubevidste end normalt. Du kender formentlig følelsen fra når man falder i staver eller tidspunktet lige inden man falder i søvn om natten, hvor man nærmest kan begynde at drømme selvom man ikke sover dybt endnu. Dyb hypnose, hvor du intet kan huske, er slet ikke nødvendig for at opnå forandring, og du vil med stor sandsynlighed huske alt det der er foregået under din session.

Ved at fremprovokere denne tilstand, hvor man er i kontakt med sin underbevidsthed, kan vi arbejde med din underbevidsthed og ændre de uhensigtsmæssige tankemønstre og fastlåste følelser, som du måtte gå rundt med.

Hypnose handler ikke om at "trylle" angsten og de negative tanker væk, men om at skabe optimale forudsætninger, som genopretter din naturlige balance. Du har allerede alle de ressourcer der skal til.

Hvad kan jeg forvente af behandlingen?

Erhvert forløb med hypnoterapi starter med en terapeutisk samtale, hvor klientens problemer og ønsker til ændring kortlægges.

Jeg fortæller lidt mere om hypnose og giver nogle korte demonstrationer. 

Hos mig, får du også nogle simple, men ret effektive værktøjer til at slukke for hjernens alarmberedskab.

Derefter sættes klienten i hypnose for at udelukke det bevidste, kritiske sind og komme til at tale direkte til det underbevidste, følende og drømmende sind. Det er her, i det ubevidste, at forandringen finder sted.

Når klienten er i rette hypnosetilstand kan terapien begynde. Her er det min opgave at guide klienten hen til muligheder hvor hans/hendes underbevidsthed / ubevidsthed selv gør al arbejdet.

Når klienten til sidst bringes ud af hypnose og tilbage til det bevidste sind, vil de opleve at være afslappede og afklarede, og kan begynde at mærke forandringen.

Det siger mine klienter

Lyst til livet igen

"Jeg har været i behandling for svær angst, PTSD og depression. Allerede efter 2. session fandt vi årsagen og jeg var angstfri efter 4. session, og jeg overvejer ikke længere at tage mit eget liv."

- Tommy Kesselman

Angstfri og glad

"Den angst, som i den grad har begrænset mig siden jeg var helt lille, blev helt fjernet i løbet af 4 sessioner. Jeg har kun eet ord: Wow!"

- Cathrine O. Hansen

Hvem er jeg?

Det siges at jeg er et rart, rummeligt, roligt og inspirerende menneske. Jeg har 57 leveår på bagen og er et familiemenneske. Min store passion er at arbejde med mennesker og at hjælpe andre til et bedre liv ved at hjælpe dig til at fjerne de forhindringer der måtte stå i vejen. Jeg er samtidig en stolt far, og har et blødt punkt hvad angår unge mennesker, specielt dem som har det svært. Jeg har samtidig en HR-post i organisationen Red Barnet.


Blandt mine faglige forudsætninger for at tilbyde dig NLP og hypnoseterapi, er en master og BMA grad indenfor neuro-hypnoseterapi og NLP (Neuro Linguistic Programming). Grundforløbet er en 2-årig uddannelse der er godkendt af sundhedsstyrelsen, og hvor der stilles store krav til de studerendes undervisning, supervision, mundtlige og skriftlige eksaminer på alle år. Derudover efteruddanner jeg mig løbende indenfor området vha. danske såvel som internationale undervisere. Derudover har jeg arbejdet med mennesker gennem 22 år som leder og har hele 6 NLP uddannelser / kurser. Jeg uddanner også nye hypnoseterapeuter i virksomheden epIQlearning.

Kontakt mig

dinhypnoseterapeut

Nibe Erhvervspark, Skalhuse 5, 9240 Nibe

+45 3065 4863

info@dinhypnoseterapeut.dk

Er det virkningsfuldt?

Ja, der er meget stærk evidens for virkningen af hypnoseterapi. Metaanalytiske studier og undersøgelser viser, at kognitiv terapi under hypnose er særdeles effektiv til behandling af angstlidelser, stress og negative tanker.

Vil det undertrykke min frie vilje?

Du risikerer hverken at miste kontrollen eller få "ødelagt noget" ved at blive bragt i hypnose. Der kommer kun det frem som du selv tillader. Ofte oplever jeg, at mine klienter gerne ville være blevet længere tid i hypnose, fordi det er en afslappende og behagelig oplevelse, hvor de oplever sig fri for tankemylder. Hypnoseterapi er helt uden bivirkninger, og du vil altid vågne op igen og være "normal" bagefter.Hvor mange sessioner skal jeg bruge?

Jeg anvender en 5-faset model, som normalt løser problemet effektivt indenfor en ramme af 4 hele sessioner og får ryddet helt op. Med denne model adresserer vi nemlig årsagen til problemet og "hiver hele tidselen op med rod". Men antallet af behandlinger kommer dog også an på din situation og hvad du søger behandling for. Som udgangspunkt kan meget få ting løses ved én enkelt session. Når det så er sagt, så oplever mine klienter en næsten øjeblikkelig forbedring når de begynder at bruge de værktøjer som jeg giver dem.   

Få hjælp til at give slip på de negative tanker og tag dit liv tilbage

Få første session med hypnoterapi for kun 400 kr. (spar 1000 kr.)

✅ Få friheden til at give slip på tankemylder og tyngende bekymringer.

✅ Lær at give dig selv lov til at være den person du er.

✅ Få kontakt til alle dine iboende ressourcer og lær at anvende dem til dit eget bedste.

​✅ Få løsnet op for eventuelle traumer eller negative oplevelser der har sat sig.

​✅ Kom i kontakt med dig selv og lær at mærke efter - også i pressede situationer.

🔒 Dine data behandles sikkert i henhold til min persondatapolitik

Hos dinhypnoseterapeut går vi efter årsagen til problemet, og ikke kun symptomet

Ansvarsfraskrivelse. Intet på denne side, vores andre websider eller andet af vores indhold lover eller garanterer resultater. Du alene holdes ansvarlig for dine beslutninger, handlinger og resultater i livet, og ved at registrere dig på denne side, accepterer du samtidigt ikke at holde dinhypnoseterapeut ansvarlig for dine beslutninger, handlinger og resultater på noget tidspunkt og under nogle omstændigheder.

Denne side er ikke en del af Facebooks webside eller Meta Inc. Denne side er ikke repræsenteret af Facebook på nogen måde. Facebook er et varemærke af Meta, Inc.